Qui som?

Estimada companya,

Sóc la Paola Galbany i junt amb l’equip “Infermeres 2020” em presento a les eleccions del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona. Et presento la nostra candidatura formada per un grup d’infermeres amb experteses complementàries en assistència, docència, recerca i gestió.

Igual que tu, hem patit també les llistes per fer suplències, la precarietat dels contractes, els horaris intempestius, les càrregues de treball excessives i el poc reconeixement a tot aquest esforç.  Això però no ha de ser necessàriament així i estem decidits a lluitar per revertir-ho, millorant el reconeixement de totes les infermeres i promovent la millora de les condicions laborals.

Som un equip sense complexos que promourem que com a infermera et sentis escoltada i defensada i que rebis el millor servei del col·legi. Som la generació que construirà un COIB que reconeixerà i aprofitarà l’experiència de les infermeres veteranes i impulsarà la renovació de la institució.

Aportarem solucions a partir de l’entusiasme, l’honestedat, la transparència, el compromís social i la innovació. Amb la teva partició construirem un col·legi inclusiu, obert i proper. Et proposo que et sumis a Infermeres 2020.

Ara més que mai, el relleu ets tu.

Paola Galbany Estragués

El teu equip

Isabel Mas

Candidata a Vicepresidenta

Eva Gausachs

Candidata a Secretària

Enric Mateo

Candidat a Tresorer

Vocals

 

La nostra proposta de vocals està formada per infermeres i infermers amb gran experiència professional i laboral que fa anys que treballen pel desenvolupament de la nostra professió des dels seus àmbits.

Apostem per un canvi de model. Cal innovar i adequar el col·legi i les vocalies a una forma de treballar que doni resposta real a les necessitats de cada projecte. Per aixó, proposem vocalies en les que els membres formaran part del grup de treball segons les necessitats. Fugim d’una estructura tancada, permetent disposar de les infermeres més expertes en cada moment.

Encarna Gómez

Candidata a vocal
Pediatria

Lorena Villa

Candidata a vocal
Família i Comunitària

Noemí Obregón

Candidata a vocal
Llevadores

David Giménez

Candidat a vocal
Salut mental

Ester López

Candidata a vocal
Geriatria

Paloma Amil

Candidata a vocal
Vocalia lliure de ciutadania

Sebastiana Quesada

Candidata a vocal
Treball

Angel Mencias

Candidat a vocal
Medico-quirúrgica

Suplents

Miguel Àngel Lájara

Suplent

Rosa Pérez

Suplent

Esther Moral

Suplent

Gemma Mifsut

Suplent

Esther Sauquè

Suplent

Cristina Plou

Suplent

Núria Fabrellas

Suplent

Posa el volum ben alt i gaudeix del video! 😉