Candidata

Presidenta

Més sobre mi

Resum curricular

Diplomada en Infermeria per la Universitat Ramon Llull-Blanquerna (1998), Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona (2001), Postgrau en Infermeria en Cures Intensives per la URL (2006), Doctora en Ciències Infermeres per la UB (2012) amb la tesi “Evolución de los cuidados enfermeros en el Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet 1917-2010” dirigida per la catedràtica d’infermeria de la UB Dra. Roser Valls i Molins.

Durant la seva trajectòria com a infermera assistencial ha treballat en diversos hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona. Dins la seva experiència, va treballar amb adults en àrees com la medicina general, la cirurgia i la traumatologia. Va viure a l’estranger, a França i a Bèlgica on va estudiar llevadora, tot i que no va finalitzar els estudis.

Dins la seva trajectòria docent, va treballar com a col·laboradora a Blanquerna-URL. També va ser professora associada a l’Escola Universitària d’Infermeria de la UB i va treballar al Departament d’Infermeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) durant gairebé nou anys. De la seva tasca docent destaca la seva orientació bio-psico-social que la va conduir a ser la coordinadora i professora d’assignatures relacionades amb els principis teòrics, filosòfics i metodològics de la infermeria, la història de la professió i els principis ètics i deontològics. Sempre ha procurat millorar la seva formació i actualment disposa de més de 16 cursos vinculats a la millora de la qualitat docent. Ha participat en  diversos projectes d’innovació docent. A la Universitat ha exercit funcions de gestió com la coordinació del segon curs del grau en infermeria a la UAB.

Actualment és membre del grup FEBE dedicat a la recerca i docència de la Història de la Infermeria, constituït per professores i professors de Catalunya, Balears, Andorra i Alacant. També forma part del grup de recerca AFIN de la UAB grup de recerca interdisciplinari, interuniversitari i internacional, centrat en la recerca bàsica i aplicada en ciències socials, humanitats i ciències de la salut; del grup GIR-GEDIS, grup de treball interuniversitari sobre Gènere, Diversitat, Discapacitat i Salut; i del grup de recerca M3O, Methodologies, Methods, Models and Outcomes of Health and Social Sciences de la UVIC-UCC. El grup M3O està reconegut per la Generalitat de Catalunya amb un SGR emergent (2017-2020). Com a investigadora dins d’aquest grup lidera la línia de recerca “Polítiques sanitàries i socials, salut pública i ètica” . És investigadora principal, com a partner UVic-UCC, del projecte competitiu Educating Vaccination Competence project: EDUVAC (2018-2021) dins el marc del Erasmus + KA2 program Cooperation for Innovation in the Exchange of Good Practice, KA203 – Strategic Partnership for higher education. Aquest projecte està liderat per la Tecnologiko Ekpaideftiko Idryma Athinas (Grècia) on també participen els països de Finlàndia, Eslovàquia i Itàlia.

També és investigadora principal del projecte de transferència de coneixement “Projeccions d’infermeres a Catalunya 2020-2030: necessitats socials i de salut” finançat pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

 Durant el 2015-2016 va estar becada amb un Postdoctoral Fellowship per la Bloomberg Lawrence S. Faculty of Nursing de la University of Toronto, una de les universitats més prestigioses del Canadà. Amb la Dra. Sioban Nelson, historiadora de la infermeria de reconegut prestigi internacional, ha treballat el tema de les migracions d’infermeres espanyoles i també la precarietat laboral. En els darrers anys, entre 2017 i 2019 he estat convidada per Universitats i Hospitals per fer difusió de la seva recerca en la línia de les polítiques de salut i la infermeria.

En els últims anys, ha guanyat tres premis de recerca i ha format part de comitès organitzadors i científics en congressos. Actualment co-dirigeix tres tesis doctorals, ha dirigit treballs de fi de màster i ha format part, com a membre de tribunal, de diverses defenses de TFM i tesis doctorals en infermeria. També ha estat professora de màster i he donat xerrades dins d’aquests.

Càrrec actual

Actualment és la Degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya on s’imparteixen els graus d’Infermeria, Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional i Nutrició Humana i Dietètica, a més de tres màsters oficials, un programa de doctorat i formació continua. En el grau d’infermeria és docent de l’assignatura Bases Metodològiques de la Infermeria.

Paola Galbany

Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC)

Candidata a Presidenta

 

No et quedis a casa, participa!

 

El proper 24 de febrer no et quedis a casa! És molt important que vinguis al COIB i votis. Cada vot és important i el teu, pot ser decidiu per marcar la diferència entre una COIB renovat i amb una candidatura de relleu, o que guanyin les de sempre.

Si aquest dia no pots anar a votar, demana el vot per correu i assegura't que la teva opinió compti!