Candidata

Vicepresidenta

Més sobre mi

Resum curricular

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona a l’Hospital Clínic de Barcelona (1981). Màster d’Administració i Gestió i Cures d’Infermeria a l’Escola d’Infermeria de Santa Madrona (2009).

Durant la seva trajectòria com a infermera ha treballat des de el 1981 al 1984 d’Infermera i Supervisora a la Policlínica del Vallès. A l’any 1984 fins al 1988, va ocupar el càrrec de Cap d’Infermeria a la Policlínica del Vallès. Des de el 1988 fins al 1993, va treballar de Supervisora General de la Clínica Quirón de Barcelona. Durant els anys 1990 fins al 1992 va estar d’Infermera al Centre de Diagnòstic Nuclear. Des del 1992 fins al 1993 va ocupar el càrrec de Directora d’Infermeria del Hospital Comarcal de Jaca. A l’any 2003 fins al 2014, va ser la Directora d’Infermeria del Centro Medico Teknon realitzant competències d’acord amb el lloc de treball i formant part activa de la Direcció del centre. L’any 2014 fins al 2015, va ser infermera d’atenció primària en el CAP St. Antoni de Manso i va col·laborar amb l’autoavaluació per l’acreditació de qualitat dels indicadors de seguretat en el pacient. Aquesta col·laboració també la va realitzar al CAP Roquetes al 2014.

En recerca i qualitat, ha participat en diversos projectes, dels quals podríem distingir:

 • Durant els anys 2000-2013, va ser la responsable màxima de l’Acreditació “Joint Comission Internacional” d’Infermeria i altres grups multidisciplinaris de l’organització. 4 re acreditacions satisfactòries.
 • Membre actiu del CEIC de Centro Medico Teknon , representant Infermeria (CEIC referent).
 • A l’any 2004, va realitzar una estada l’Hospital Memorial Slohan Cattering Center a Nova York, desenvolupant el projecte per l’ implantació de l’ àrea d’ Oncologia a Centro Medico Teknon, tant de l’ àrea ambulatòria com la d’ hospitalització .
 • Va realitzar una estada a Bogotà, (Colòmbia) per fer recerca de professionals d’ Infermeria , amb un resultat positiu .

 

En formació, ha col·laborat en la formació d’estudiants d’infermeria i podríem destacar la seva aportació:

 • Des de 1984 al 1988, va ser responsable de pràctiques a la Policlínica del Vallès a estudiants d’infermeria (DUI) de l’Escola d’Infermeria d’Osona (Vic) i estudiants de FP1 i FP2 (branca sanitària: Auxiliar de clínica) del EMI de Granollers.
 • Entre el 1994-2014, va ser responsable i col·laboradora dels estudiants d’infermeria de la Universitat de Blanquerna, Ramon Llull, Internacional de Catalunya i Escola d’Infermeria Santa Madrona.
 • Durant els anys 2007 – 2010, va ser responsable del programa nacional i internacional de Retenció de Talent i Reclutament d’Infermeres. Centro Medico Teknon.

Com a ponent, va participar en:

 • El I Congrés Internacional d’Infermeria del Royal College of Nursing. Londres, organitzat per l’Associació Catalana d’Infermeria (1987).
 • Les Jornades de Neurologia al Centro Médico Teknon (1997, 1999 i 2001).
 • Les Jornades d’Oncologia al Centro Médico Teknon (2000, 2001 i 2002).
 • Les Jornades d’Urgències al Centro Médico Teknon (2001).
 • El Congrés anual d’ Anestèsia celebrat a Barcelona (2011, 2012 i 2013).

 

Va contribuir en els projectes següents com a:

 • Membre del Consell de la Professió d’ Infermeria – Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. Des de el 25 de Març 2010 (DOG 16-4-2010).
 • Responsable a Centro Médico Teknon de la comissió de la LOPD.
 • Cap d’emergències de Centro Médico Teknon.
 • Membre del grup de Directores d’Infermeria de l’ACES.

 

A l’any 2006, va rebre el Premi de Dofí d’Or de reconeixement al lideratge i compromís de la millora de la qualitat i docència atorgat per l’Escola Universitària de Barcelona            d’ Infermeria de Santa Madrona.

Càrrec actual

Actualment és infermera en el CAP de les Corts  (CAPSE).

És Tresorera de la Fundació Infermera i Societat  del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Isabel Mas

CAP Les Corts

Candidat a Vicepresidenta

 

No et quedis a casa, participa!

 

El proper 24 de febrer no et quedis a casa! És molt important que vinguis al COIB i votis. Cada vot és important i el teu, pot ser decidiu per marcar la diferència entre una COIB renovat i amb una candidatura de relleu, o que guanyin les de sempre.

Si aquest dia no pots anar a votar, demana el vot per correu i assegura't que la teva opinió compti!