Candidata

Secretària

Més sobre mi

Resum curricular

Diplomada en Infermeria per l’EUI Santa Madrona (UB). Especialista en Infermeria de Salut Mental. Assessora de Salut Personal i Laboral segons el Model del Benestar.

Infermera assistencial lligada a la Salut Mental i addiccions des de l’any 1992 fins a l’actualitat treballant en diversos serveis. Durant 14 anys ha treballat al CAS Garbivent de Barcelona (gestionat per IMPROSS) i durant els dos ultims anys ha compaginat l’assistència amb la gestió dels equips d’infermeres dels dos CAS que gestionava l,empresa (CAS Garbivent i el CAS Sacedon d,Horta). Posteriorment durant 2 anys ha treballat al Centre d’Investigació i Tractament d’Addicions (CITA) en diversos serveis. La seva última vinculació amb les addiccions de moment ha estat la seva col·laboració amb CAiSA a l’estiu del 2009

Vinculada al CPB SSM des de l’agost del 2009, ocupant la plaça de Supervisora d’Infermeria de la Comunitat Terapèutica Clínica Llúria; durant la seva estada es van dur a terme canvis en les dinàmiques de l’Equip que van millorar la qualitat assistencial.

Càrrec actual

Actualment és Adjunta del Cap D’Àrea d’Hospitalització del CPB SSM i compagina la gestió amb la Coordinació  de la Unitat d’Hospitalització Parcial a Domicili (UHPAD) dispositiu innovador d’àmbit comunitari que ofereix una alternativa assistencial a l’hospitalització psiquiàtrica, que es va posar en marxa l’Octubre del 2016.

Eva Gausachs

CPB Serveis de Salut Mental

Candidata a Secretària

 

No et quedis a casa, participa!

 

El proper 24 de febrer no et quedis a casa! És molt important que vinguis al COIB i votis. Cada vot és important i el teu, pot ser decidiu per marcar la diferència entre una COIB renovat i amb una candidatura de relleu, o que guanyin les de sempre.

Si aquest dia no pots anar a votar, demana el vot per correu i assegura't que la teva opinió compti!