Candidat

Tresorer

Més sobre mi

Resum curricular

Diplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Postgrau en Gestió́ de la Qualitat a la Atenció́ Primària i Postgrau en suport vital i emergències per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Ha estat director adjunt del Consorci Castelldefels Agents de Salut (CASAP) i gerent d’una consultoria, relacionada amb la salut, en l’àmbit privat de l’exercici professional que ha compaginant amb la vessant assistencial.

És autor de diferents publicacions, autor de capítol de llibre i ponent en diversos congressos i taules rodones relacionades amb l’atenció́ primària de salut. Ha participat en varis projectes d’investigació́ i, entre d’altres, cal destacar els relacionats amb la Gestió́ Infermera de la Demanda (GID)

Premi a la Innovación en la mejora global de la calidad asistencial 2008 del Ministerio de Sanidad y Política Social, premi a la Innovació en processos d’atenció i organització en Atenció Primària del Departament de Salut (2009) i menció honorífica dels premis CHC-ESADE (2009).

Ha estat membre del grup redactor dels Acords del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya relacionats amb la GID i, actualment, és coordinador de les activitats docents i consultories relacionades amb aquesta temàtica i membre de la Comissió́ de Seguiment.

Ha estat membre del grup de Qualitat i és membre de grup de GID de l’Associació́ d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) i Instructor/director de SVB+DEA pel Consell Català̀ de Ressucitació (CCR).

Càrrec actual

Infermer assistencial al CAP Can Bou i CUAP Castelldefels al CASAP.

Professor associat a la UAB i tutor del programa de formació dels resident d’Infermeria Familiar i Comunitària de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut (DGPRS).

Membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermers i Infermers de Barcelona i vocal d’Infermeria Familiar i Comunitària.

Enric Mateo

CAP Can Bou

Candidat a Tresorer

 

No et quedis a casa, participa!

 

El proper 24 de febrer no et quedis a casa! És molt important que vinguis al COIB i votis. Cada vot és important i el teu, pot ser decidiu per marcar la diferència entre una COIB renovat i amb una candidatura de relleu, o que guanyin les de sempre.

Si aquest dia no pots anar a votar, demana el vot per correu i assegura't que la teva opinió compti!