Contacta amb nosaltres

Segur que tens moltes preguntes. Doncs no et quedins sense cap resposta. Contacta amb nosaltres i t’explicarem tot allò que vols saber del projecte i com ho volem fer possible.

Envia’ns un missatge

14 + 9 =

Política de Protecció de Dades

A l'enviar les teves dades amb aquest formulari acceptes que:

1.- Que Infermeres2020 tracta les dades facilitades, conjuntament amb els que s'obtinguin de la documentació lliurada per l'interessat i les que l'entitat pugui obtenir de registres públics o altres fonts legalment admeses.
2.- La finalitat del tractament de les dades és permetre la gestió eficaç de les relacions amb nosaltres. Aquestes dades es conservaran durant tot el període de prescripció de les accions de responsabilitat i no seran cedides a tercers.
3.- Les dades tractades estan protegides amb els mitjans i sistemes tècnics necessaris per preservar la seva confidencialitat i evitar la pèrdua, alteració i accés no autoritzat a aquestes, d'acord amb els nivells de seguretat legalment demandats.
4.- Tens dret d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades personals, que s'han d'exercir davant Infermeres2020 en la següent adreça: Avinguda Diagonal, 131 - 08018 Barcelona; o bé al correu electrònic: hola@infermeres2020.cat. Així mateix, pots revocar el consentiment en qualsevol moment i tens dret a formular reclamació davant l'autoritat de control.

Informació

Av. Diagonal, 131
08018 Barcelona

hola@infermeres2020.cat