Després que la Mesa Electoral proclamés de forma oficial les tres candidatures que opten a la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, a les pròximes eleccions del 24 de febrer, Infermeres2020 vam presentar-nos en un acte al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants.

Prop de 200 infermeres ens van acompanyar en la presentació del projecte Infermeres2020. Núria Fabrellas va fer un breu resum dels eixos principals del programa. Va clausurar l’acte la candidata a Presidenta, Paola Galbany, que va destacar els valors que representa l’equip humà d’aquesta candidatura: l’entusiasme, la transparència, el compromís social i la innovació i que hauran de guiar-nos per tal de construir un col·legi inclusiu, obert i proper.

De la mateixa manera que hem començat, presentant la nostra candidatura en un acte obert a tothom i per donar resposta als suggeriments que ens vàreu fer, la tancarem en un darrer acte el 21 de febrer on us esperem a totes les infermeres i infermers per parlar amb cadascun dels membres del nostre equip.

Suma’t !

Ara més que mai, #elrelleuetstu